Vaude Aqua Pro Back kerékpáros táska

Amikor megvettem ezt a táskát akkor nem is gondoltam, hogy egyszer egy tartós teszt főszereplője lesz.
A zsákot már 3 éve nyüstölöm a nyári időszakban ( április-október) minden nap ezt használom munkába járáshoz kerékpárral. Évente 2000-2500km tekerek vele, ezért is írom hogy ez egy tartós teszt.
Korábbi évben kölcsönkértünk a párommal egy-egy kerékpáros táskát egy ismerőstől, így volt már némi fogalmam arról hogy mire figyeljek vásárlásnál, mik lehetnek  gyenge pontok. Sokat vacilláltam egy másik modell és  az Aqua Pro Back között. A mérleg nyelve azért billent erre, mert ez a típus anyagában vízhatlan. A korábban említett kölcsönkért táska használatakor 1 hétig esett az eső és ez igen mély nyomokat hagyott bennem. Bár  az említett táskához is volt vízhatlan huzat, de a Vaude anyagminősége és erőssége nagyon meggyőző volt.
Az első próbája a zsáknak egy Balatoni bringatúra volt,(szerencsénkre nem esett) tökéletesre vizsgázott.
Azóta számtalan esetben elkapott egy-egy nyári zivatar de a holmim sohasem ázott el.
Katt a gombra a folytatásért és a videót a végén ne felejtsd el megnézni…

A száraz tények:
Űrtartalom: 50, l (2*25l)
Méret: 46, x 33, x 23, cm
Súly: 2100 g
Fő alapanyaga: 100% Polyester
1000 D Thermoplastic Polyuretán borítás

A csomagtartóra nagyon könnyű felrakni és levenni is, a lock loop  rendszernek köszönhetően. A felső kampókat összekötő hevedert csak meg kell húzni és már old is a zár. Többféle átmérőjű csomagtartóhoz is lehet használni mivel a felső kampóhoz több különböző méretű betétet is adnak amivel lehet szabályozni, hogy milyen csomagtartóra szeretnénk használni. Az alsó kampó egy ellipszis pályán mozgatható és könnyen fixálható, ez az oldalirányú elmozdulás ellen van. Merevített hátfala és 3 pontos rögzítő rendszere nem engedi a táskát elmozdulni a csomagtartón.
Vaude kerékpáros túratáska

A nagyméretű nyílásnak köszönhetően könnyen lehet pakolni. Két nagy zseb van a belső részben aminek a mérete a táska szélességével és magasságával megegyezik, az egyik egy hálós zseb. A puhább záróanyagot egy zsinorral lehet szűkíteni és utána a masszív fedőborítás.
Vaude kerékpáros táska belülről
A vízhatlan zsákokra jellemzően itt sincs külső zseb, minél homogénebb a felület annál jobban gurul róla a víz.
Könnyen lehet tisztítani. A holmik szárazon tartása mellet a biztonságra is ügyelve 3 nagyméretű fényvisszaverős logóval látták el a zsákot amik még most sem koptak meg! A gyártó külön kiemeli  egy kis cimkével az oldalán hogy ez a termék MADE IN GERMANY. Az biztos hogy nem egy olcsó darab, de ennyi használat mellet minden fillért megért!
Vaude vízálló kerékpáros táska Vaude vízálló kerékpáros hátsó táska

A végére gy rövid videó egy kis zuhannyal, hogy szemléltessük a vízhatlan képességét a zsáknak.

[wpvideo SXKYgsh1]

Tesztünkkel kapcsolatos véleményeiket várjuk ide commentben vagy facebook oldalunkon.

Leave a Reply